Anne Hathaway

27. března 2010 v 18:42 | Ryan

Anne Hathaway

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Anne Jacqueline Hathaway (* 12. listopadu 1982 v Brooklynu, New York, USA) je americká herečka.
Hned svým prvním velkým filmovým debutem zaznamenala úspěch ve snímu Deník princezny z roku 2001 režiséra Garryho Marshalla, kde si zahrála ústřední postavu princezny. Tmavovlasá kráska patří dnes mezi nejmladší i nejnadějnější hollywoodské herecké hvězdy.

Filmografie

RokJménoRole

2010Love and Other DrugsMaggie Murdock
2010Alenka v říši divůBílá královna
2010Na sv. ValentýnaLiz
2009Válka nevěstEmma Alen
2008Dostaňte agenta SmartaAgent 99
2008PassengersClaire Summers
2008Rachel Getting MarriedKym
2007Vášeň a citJane Austen
2006Ďábel nosí PraduAndrea Sachs
2005KarcoolkaČervená karkulka
2005SpoušťAlison Lang
2005Zkrocená horaLureen Newsome Twist
2004Deník princezny 2: Královské povinnostiMia Thermopolis
2004Zakletá EllaElla z Frellu
2002Nicholas NicklebyMadeline Bray
2001Deník princeznyMia Thermopolis
2001Odvrácená strana nebeJean Sabin
1999Get RealMeghan Green

 


Komentáře

1 YuukiWatashiWaBoss-u! YuukiWatashiWaBoss-u! | Web | 27. března 2010 v 18:44 | Reagovat

Jj ok jak se říka
kdo si počká, ten se dočká xD

2 Mi-Young Mi-Young | Web | 27. března 2010 v 18:49 | Reagovat

tu herećku mám rada! xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama